Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "I morgon kommer jag att sakna dig" by Heine Bakkeid # eBook PDF Kindle ePub Free

I morgon kommer jag att sakna dig

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: I morgon kommer jag att sakna dig
  • Author : Heine Bakkeid
  • Release Date : January 29, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1064 KB

Description

Norsk suggestiv thriller med mytiska dimensioner
Vintern nÀrmar sig nÀr den tidigare förhörsledaren Thorkild Aske slÀpps ut frÄn fÀngelset. Tre Är tidigare körde han drogpÄverkad ihjÀl en kvinna och nu Àr han en paria bland sina kollegor, en misslyckad polis som inte Àr bÀttre Àn dem han sjÀlv brukade förhöra.
Aske lider bĂ„de av skuldkĂ€nslor och av skadorna han Ă„drog sig i bilolyckan. ÄndĂ„ lĂ„ter han sig övertalas att bosĂ€tta sig pĂ„ en fyrholm lĂ„ngt upp i norr för att hjĂ€lpa till i sökandet efter en ung man. Den lokala polisen har avskrivit försvinnandet som en drunkningsolycka, men modern kan inte komma till ro innan de har hittat kroppen. Det blir Askes uppgift att hitta hennes son, att hĂ€mta tillbaka honom frĂ„n havets vĂ„gor.
Samtidigt som han brottas med den motvilliga lokalpolisen börjar Aske inse att det Àr nÄgot som inte stÀmmer. Den vindpinade ön med dess övergivna fyr visar sig gömma fler Àn en hemlighet. NÀr stormen kommer och frenetiskt piskar upp havet Àr det inte kvarlevorna av den unge mannen som vÄgorna för med sig, utan kroppen av en kvinna utan ansikte.
Heine Bakkeid har skrivit en suggestiv thriller som smygande kryper in under lÀsarens skinn. I morgon kommer jag att sakna dig skildrar skickligt sÄvÀl farorna i havets djup som farorna som finns i djupet av det mÀnskliga psyket.


PDF Books Download "I morgon kommer jag att sakna dig" Online ePub Kindle